Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera flydde efter bilkrasch – försvann spårlöst

En bilist kraschade rakt in i en stolpe i Norrahammar på torsdagen. Ett vittne såg därefter hur flera personer lämnade bilen och flydde till fots. – Vi har spårat efter dem med hund, säger polisens presstalesperson Björn Öberg.

Polisen larmades ut till Kyrkogårdsvägen i Norrahammar vid 04.50-tiden på torsdagsmorgonen. Ett vittne hade då slagit larm om att en bilist precis krockat med en stolpe.

När polisen kom fram låg bilen i diket – men ingen person var kvar på olycksplatsen.

– Enligt inringaren sprang ett par personer från bilen. Det talas om tre personer men det är fortfarande lite oklart, säger Björn Öberg och berättar att en hundpatrull kallades in för att leta efter personerna:

– Men vi lyckades inte hitta några spår och har inte hittat någon som kan knytas till händelsen.

Har ni hittat bilägaren?

– Vi vet vem ägaren till bilen är, men jag vet inte riktigt hur långt vi har kommit där, om vi har hunnit åka dit och pratat med personen. Men bilen är i alla fall inte anmäld stulen, säger Björn Öberg.

Polisen har skrivit en anmälan om smitning från trafikolycka.