Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera fordon i kökrock på E4

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En trafikolycka med flera fordon inträffade under måndagseftermiddagen på E4, i norrgående körfält, i höjd med Torsvik. Det var stopp i trafiken mellan trafikplats Torsvik till trafikplats Råslätt och bilar körde i motsatt körriktning vid olycksplatsen. Tre personer fick föras till sjukhus.

Enligt larmet, som kom in till SOS klockan 15.25, ska det röra sig om en kökrock.

Räddningstjänsten uppgav att det var tre bilar inblandade i olyckan.

Sex personer ska ha drabbats, varav tre personer fördes till sjukhus. Skadeläget är oklart.

Det var stopp i trafiken från trafikplats Torsvik till trafikplats Råslätt, i riktning mot Ödeshög, uppgav Trafikverket i ett pressmeddelande. Trafikanter uppmanades därför att, om möjligt, välja en annan väg.

– Det är stopp i norrgående fil och begränsad framkomlighet i södergående, sa Mia Boqvist, presskommunikatör vid räddningstjänsten i Jönköping, vid 16-tiden.

Orsaken till olyckan är i nuläget oklar.

– Det är många som vänder och kör mot körriktningen, sa Thomas Agnevik, presstalesperson vid Jönköpingspolisen, som menar att detta kunde ge upphov till fler olyckor i trafiken.

Strax innan klockan 17 var det full framkomlighet i båda färdriktningar, uppgav Trafikverket i ett pressmeddelande.