Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil och lastbil körde ihop på Torsvik

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En lastbil och en bil krockade i en rondell på Torsvik på onsdagseftermiddagen. Krocken var lindrig och fordonen kunde köras från platsen för egen maskin.

Enligt larmet, som kom in till SOS klockan 14.27 på onsdagseftermiddagen, var det en lastbil och ytterligare ett eller flera fordon som var inblandade i olyckan. Det visade sig en lastbil och en bil som hade krockat. Olyckan skedde i en rondell på Thorsviksvägen i Norrahammar, enligt larmet.

Enligt räddningstjänsten var krocken väldigt lindrig och räddningstjänsten ombads inte ens åka till platsen. En räddningsstyrka i närheten åkte dock till platsen för att kontrollera att det inte hade förekommit läckage och huruvida olyckan gav upphov till trafikstörningar. När styrkan kom till platsen hade dock båda fordon lämnat olycksplatsen för egen maskin.

– De ska ha varit välbehållna, säger Gustav Hultegård, inre befäl på räddningstjänsten.

Vet du mer? Tipsa oss!