Min mamma arbetar med inredning, så intresset har alltid funnits där för mig. Sedan har jag tagit efter mycket av hennes inredningsstil eftersom det är den stilen vi har här hemma, berättar Ebba.

Det ska vara personligt och att skapa egen inredning är ett sätt, som inte behöver vara svårt, fortsätter hon berätta.

Ebba har bland annat skapat sin egen bänkskiva genom att låta en betongblandning stelna i en form som hon själv konstruerat av hönsnät. Det material som behövs är inte alls svårt att få tag i, utan finns i vanliga butiker där byggmaterial säljs.

Jag brukar även sätta ihop min egen fotovägg efter sommaren, eftersom det påminner om allt kul jag har gjort samtidigt som det är ett smidigt och effektivt sätt att göra mitt rum mer personligt.

Inspiration finner jag i allt från bloggar, inredningstidningar och Instagram till restauranger och olika platser som jag har besökt, säger Ebba.

För Ebba står nordisk design, marmor, betong och andra material i grått, vitt och svart i fokus.

Kök är det absolut roligaste med att inreda och något som jag längtar till att göra när jag flyttar hemifrån, berättar Ebba.

Hon önskar sig redan nu inredning inför framtiden, då det kan vara dyrt att köpa allt själv sedan.

Inredning behöver inte alltid vara något som kostar alltför mycket pengar, utan det är ofta de små förändringarna av detaljer som ger mest i slutändan. Att byta kuddfodral, köpa nya gardiner eller måla om en vägg räcker för att ge ett rum en helt ny känsla, och är både enkelt och billigt att fixa, säger Ebba.

En dröm hade självklart varit att i framtiden öppna min egen inredningsbutik, men hur det än blir så vet jag att inredning alltid kommer att betyda mycket för mig, säger Ebba.