Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatta framgångar för Ellen Brunes

Efter en lyckad tävling i Drammen Spring Tour i Norge fortsatte i helgen framgångarna för Ellen Brunes

Jönköpingsryttaren hade en bra helg vid det nationella tävlingarna i Norrköping. Norrköping Horse Show är en av de större hopptävlingarna under vårens utomhussäsong och pågår under två helger.

Helgens tävlingar omfattade klasser med hinderhöjder från 1.00 meter till 1.45 meter. I helgens svåraste klass, en nationell grand prix med hinderhöjd på 1.45 meter, var det nio ekipage som felfritt klarade grundomgången.

Ellen Brunes och hennes tioårige valack X-it var snabbast och fick därför förmånen att starta sist i omhoppningen som blev mycket spännande. Trots en felfri omhoppning fick dock Ellen se sig slagen med knappt fyra tiondelar av Karin Martinsen från Nääs Hästsportförening på hästen Cajza Cavat. Ellen var dock mycket nöjd med sin andraplats och ser fram emot nästa veckas tävlingar där hon och X-it återigen ska tävla i Norrköping mot de bästa ekipagen i Sverige.