Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotbollsgalan: Årets försvarare dam – de är nominerade

 
Jönköpings fotbollsgala 2018
Visa alla artiklar

I november är det dags igen. På Jönköpings Fotbollsgala kommer spelare och ledare att prisas och hyllas under en kväll med glitter och glamour. Nu kan juryn berätta vilka spelare som är nominerade till Årets försvarare dam.

Lördagen den 17 november är det dags för den fjärde upplagan av Jönköpings Fotbollsgala, som den här gången leds av Claes Andersson och den förre Manchester United-spelaren Bojan Djordjic.

Juryn, som presenterades för en tid sedan, kan nu avslöja vilka som är nominerade till Årets försvarare dam. Framöver kommer kategori efter kategori att presenteras på sajten samt i papperstidningen.

Fotnot: Se de nominerade med motivering i bildspelet ovan.

LÄS MER: Årets målvakt dam – de är nominerade

Årets spelare – läsarnas pris (dam och herr): Fotbollsgalans jury kommer att utse de nominerade och vinnarna i de flesta kategorierna. Men Årets dam- och herrspelare är det du som utser. Du kan lägga din röst på JP.se när alla nominerade har presenterats.

Årets initiativ och Issa Iskanders minnespris: Nominera personer till Årets initiativ och till Issa Iskanders minnespris! Mejla ditt förslag till [email protected] och motivera.

Biljetter: Är du intresserad av att gå på galan? Biljetterna hittar du här!