Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frossa i musikaler på fars dag

På fars dag blir det musikalfrossa i Spegelsalen på Stora hotellet med Gittan och Andreas Glans, Johan Henningsson, Allis Brorsson-Stihl och S:t Olofs Brasskvintett.

Genom åren har den snart 30-årsjubilerande S:t Olofs Brasskvintett gjort sig känd för sina samarbeten med svenska artisteliten. Men nu står ett hemvävt samarbete med vokalisterna Allis Brorsson-Stihl och Andreas Glans på programmet.

Publiken har att vänta en kavalkad av sånger från några av de klassiska musikalerna, som My Fair Lady, Sound Of Music, West Side Story, Chess och Så som i himmelen.

– Musik från då till nu alltså, med glädje, humor, djup och en del eftertanke förhoppningsvis. Lite informativa sanningar kan också utlovas mellan akterna, säger brassledaren Per-Åke Wennerberg.

Bakom klaveret kommer Gittan Glans sitta, Gittan som också bär ansvaret för det mesta av arrangemangen till brasset. Johan Henningsson medverkar på flöjt och saxofon.

Arrangemanget står Scenkonst Jönköping och Stora Hotellet för.