Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Funderingar i coronatider

Under lång tid har det skrivits om ensamma äldre. Men inte förrän nu har det blivit väldigt viktigt att konstatera att människor inte mår bra av att isoleras.

Föräldrar till barn som för länge sedan blivit föräldrar: Hur ofta brukar ni träffas per år under normala förhållanden? Kanske bara ett par gånger om året! Många har sin avkomma på långa avstånd och/eller annat land eller kontinent. Varför är saknaden nu plötsligt så mycket större?

Många familjer har splittrats på grund av osämja inom familjen och de har inte setts på flera år. Nu, när allt står på sin spets, vill de träffas och förlåta allt groll! Som den italienska dottern som inte haft kontakt med sin far på 12 år! Det är glädjande och rörande, men varför bära med sig gammalt groll till den dagen då det KAN vara försent?

Något att tänka på varje dag! RING eller skicka en hälsning NU!

Kriser förenar – men endast ett tag

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel