Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gekås planerar flera stora satsningar – nyheter redan till sommaren

Gekås har stora planer för framtiden. Det planeras för bland annat dansband, krogshow och en stor utbyggnad – och redan till sommaren presenteras en rad nyheter, skriver expressen.

Under sommaren och hösten kommer Gekås att bli ännu större och en hel del nyheter kommer att presenteras. Bland annat kommer besökarna i sommar få möjligheten att strosa runt i ett stort, nybyggt växthus som har byggts för att visa upp Gekås nya satsning på trädgårdsmöbler.

Besökarna kommer även att få uppleva musik och dans under sommarmånaderna.

– Vi har en dansweekend. Vi kallar den för "En kväll i juni”, fast det är två kvällar. Då är det väletablerade dansband som är här, säger Gekås vd Boris Lennerhov till Expressen.

"En kväll i juni" firar femårsjubileum. Några av dansbandsfestivalens dragplåster är Arvingarna, Lotta Engberg och Lasse Stefanz, berättar Boris.

Senare i höst kommer även varuhuset få 3000 extra kvadratmeter. Dessutom står 72 nya lägenheter klara för gäster som vill övernatta under besöket. Varuhuset satsar även på på att underhålla gästerna vid shoppingdagens slut med en krogshow. Underhållningen kommer att ha kopplingar till Gekås och Ullareds historia.