Elin, 4 år, har flera funktionshinder: en grav utvecklingsstörning, svårartad epilepsi och autism. Hon behöver tillsyn och assistans under dygnets alla timmar.

Det är svårt för alla barnfamiljer att få vardagslivet att gå ihop. Det blir givetvis ännu svårare när ett barn har speciella behov.

Det finns dock många hjälpmedel som kan göra vardagen lite smidigare. Men det kostar mycket pengar.

Marie Bergkvist bestämde sig för att hjälpa familjen Bergow-Steen. Hon startade en Facebooksida, "Lilla Elin", för att samla in pengar till hjälpmedel.

På sidan skrev hon: "Denna sida är tillägnad Lilla Elin på 4 år. Att hon är sjuk kanske inte syns vid första anblicken, men sanningen är en annan. "

Sidan fick stor spridning och insamlingen gav snabbt resultat.

Det var verkligen över all förväntan. Jag hade aldrig trott att det skulle bli så här bra. Det skulle aldrig ha funkat om inte så många hade gått in och delat, säger Marie Bergkvist.

Många är vänner och bekanta, men även de som inte alls känner familjen har skänkt pengar.

Ja, varför? Jag har faktiskt inte något svar på det. Människor vill hjälpa, helt enkelt, säger en tacksam Marie Bergkvist.

Efter nyår, när insamlingen var avslutad, besökte hon familjen för att meddela resultatet: 37 205 kronor.

Vi fick en chock faktiskt. Vi gissade på tio, på tolv, men absolut inte så här mycket. Elin verkade nöjd också, hon fick ett jättesmajl,säger Elins mamma Emma Steen.

Redan samma dag hade siffran stigit till 39 000 kronor.

Den insamlade pengarna ska gå till att skapa ett "sinnesrum" för lilla Elin.

Hon behöver ett lugnt rum där hon kan vara med oss och med sina syskon. Hon är hyperaktiv och behöver en lugn atmosfär,

Det finns många hjälpmedel som kan underlätta livet för Elin.

Det ska bli jätteroligt. Vi hoppas göra en musiksäng med vibrationer. Det är bra för kroppen, hon ligger annars mycket still på nätterna. Och med ljusslingor som hon kan utforska.

Emma Steen är mycket tacksam till alla människor som har hjälpt och skänkt pengar - och inte minst till vännen Marie Bergkvist som hon har känt sedan de var barn.

Hon har alltid varit en speciell person med ett mycket gott hjärta.