Först och främst, ni kommer väl ihåg ? Bonden som valde en kvinna, Yvonne Jansson, att träffa exklusivt redan i början av programmet? Men hur gick det sedan när kamerorna försvann?

Under sommaren hälsade de på varandra i respektive hem. Men efter det initiala intresset svalnade det något. I alla fall för Fredrik. Han tyckte att det saknades något för att kunna bygga vidare.

I vissa stunder kan det väl kännas som ett misslyckande, men man måste ju känna efter själv och det jag känner måste finnas där finns inte, sa Fredrik.

Yvonne å andra sidan hade nog betydligt större förhoppningar på hur det skulle gå.

Först när jag fick veta att han inte hade samma känslor för mig som jag hade för honom så var jag väldigt ledsen. Först ingenting och sedan kom det som en bomb. På något sätt så är det mannen i mitt liv. Det var den som jag väntade på, men jag är glad att jag fick träffa honom, sa hon medan tårarna börjar komma.

En av programseriens stora snackisar var ju dock . Marcus valde att fortsätta träffa Erica Mahnkopf och senaste avsnittet visade en . Men hur gick det efter resan?

Vi blev kära tidigt i varandra, jag och Erica, och alltså Erica är… När hon är glad och positiv så är hon helt fantastisk, men jag upptäckte att hon har väldiga humörsvängningar ibland. Och då är hon väldigt svår att nå ibland, säger Marcus.

Linda Lindorff: Vad var det som hände i slutet, i Frankrike, när det inte kändes så bra helt enkelt?

Det är väl så att allt går så fort och hennes känslor för mig var nog lite upp och ner, och jag kände väl också att det var något då.

Men när de väl satte sig på planet hände något. De började hitta tillbaka till det som var på gården. Och de fortsatte att träffas. Varannan helg ungefär så besökte de varandra. Och sedan dess har relationen vuxit fram, något som han berättade mer om för programledaren Linda Lindorff.

Jag saknar ju henne så fort hon inte är på gården. Jag har väl hållit in orden jag älskar dig till Erica rätt länge - och hon med - men sen så en kväll här i somras så var vi på verandan och då skulle jag vilja stanna tiden. Då hände något den kvällen. Sedan åkte Erica hem dagen efter och så gick det några dagar innan hon sa att hon hade en hemlighet att berätta. Hemligheten hon gick och höll på var att hon älskade mig. Hon sa att hon älskade mig, säger Marcus.

Att de bor en bit från varandra har varit jobbigt för paret. Men både Marcus och Erica är överens om att det är kärlek mellan dem.

Det tog lite längre tid för mig att förstå vad jag verkligen kände för Marcus, men nu har jag landat lite grann. Så nu känns det bättre. Det har väl varit lite rädslan över att jag har känt att Marcus är raka motsatsen till de män jag tidigare brukat dejta. Men sedan har jag känt att det finns något där som tilltalar mig - att han är annorlunda, men annorlunda på ett bra sätt, säger Erica.

De fortsätter att träffa varandra och börjar fundera på framtiden.

Drömmen om framtiden är ju att hon flyttar in, och hon trivs på gården och att hon trivs med mig och att vi trivs ihop, säger Marcus.

Läs mer: Här är våra lokala dokusåpastjärnor