Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Griniga träningar och nyförvärv – här är allt från J-Södra i Spanien

Artikel 19 av 20
J-Södra i Spanien 2020
Visa alla artiklar

J-Södra landade i ett stormigt Sverige efter en vecka på varmare breddgrader. Reportern Magnus Sundvall och fotografen Robert Eriksson punktmarkerade laget under deras träningsläger i Spanien. Här har vi samlat alla texter, bilder och videoklipp från veckan.

Här kan du läsa Magnus Sundvalls liverapportering och se Robert Erikssons bildspel från träningarna.

Magnus Sundvall och Robert Eriksson pratade med Mesut "Korpen" Meral. Om fotboll, Älvdalen och att komma till Sverige från Kurdistan i början på 90-talet. Länk.

Anton Cajtoft har varit otursförföljd och dragits med flera skador de senaste åren. Nu får han göra en försäsong helt utan skavanker. Läs här.

En annan som hade otur i fjol var Philip Wiström som hann skada sig innan säsongen hann börja på allvar. Nu är comebacken nära. Läs här.

Jeopardy: Han tränade med målvaktshandskar, ett band runt huvudet och har nyligen fått ett seniorkontrakt. Läs här.

Muhsin har sprutat in mål i lägre divisioner. Nu hoppas han att fortsätta trenden i J-Södra. Läs här.

Jeopardy igen: Han har spelat i J-Södra sedan han var tio år, beskriver sig själv som en anfallsinriktad winger och behövde inte många minuter innan han gjorde mål i sin första träningsmatch mot Örebro. Läs här.

Den första träningen blev grinig och Andreas Brännström provocerade spelarna med flit. Läs här.

Joseph Baffo var en av guldhjältarna i U21-EM 2015. Sedan dess har karriären gått upp och ner – i Spanien tränade han med J-Södra. Läs här.

Mikael Marques nobbade AZ Alkmaar och skrev på för tre år med J-Södra. Smajl Suljevic provtränade med J-Södra och skrev sedan på får två år. Läs här.

Och om ni missade det så rekommenderas den här kortdokumentären med Jesper Svensson och Fredrik Fendrich. "Jeppe och Fidde knackar på". Läs här.