Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Habo Wolley tunga säsongsinledning fortsätter

Habo Wolley väntar fortfarande på första segern i elitserien den här säsongen. Laget var aldrig riktigt nära borta mot Sollentuna, som vann med klara 3–0.

Nej, Habo Wolley har inte fått till det hittills den här säsongen. Laget inledde elitserien med två 2–3-förluster och kammade på så sätt i alla fall hem två poäng – och fler än så har det inte blivit.

Borta mot Sollentuna inkasserade Habo den andra raka 0–3-förlusten och laget var inte riktigt nära en setseger även om det blev bättre ju längre matchen led.

I första set ryckte Sollentuna tidigt ifrån medan Habo det i andra i alla fall hängde med till 17–17 innan hemmalaget knöt ihop säcken på slutet. I tredje set hade gästerna chans att göra match av det här men vid ställningen 21–21 vann hemmalaget fyra raka bollar och satte punkt för tillställningen.

Habos bästa poängplockare var Yusuke Kurosawa med elva samt Algot Danielsson och Lars Wilmsen med nio var.