Det är genom tidningen Nöjesnytt som allmänheten har kunnat rösta på sina favoritbutiker- och krogar i Jönköpingstrakten. I kategorin Årets modebutik blev det Habobutiken Per & Lisa som tog hem priset.

– Det är fantastiskt kul att få det här priset, det är också väldigt kul att det äntligen blev en butik utanför centrala Jönköping. Det mesta brukar annars kretsa kring det som finns inne i stan, säger ägaren Anna Häggström, som också tackar alla som röstat på dem.

En upplevelse att handla

Den största anledningen till att butiken går hem hos kunderna tror hon är deras sätt att jobba med personlig service, både när det kommer till att välja rätt kläder till kunden som ber om råd och att slå in presenter på ett unikt och personligt sätt.

– Jag tror att många gillar att åka iväg en bit för att handla och få en hel upplevelse. Hit kommer absolut inte bara Habobor, en väldigt stor del av kunderna är från Jönköping och andra orter faktiskt, säger Anna Häggström.

Satsar på inredning

Förutom kläder till kvinnor, män och barn finns även en hel del inredning i butiken. Planer finns på att utveckla inredningsdelen ännu mer framöver.

– Det står aldrig still här, vi har alltid något på gång runt hörnet, säger Anna Häggström.

Relaterat till artikeln