Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är Fotbollsgalans nya pris: "Det vill vi lyfta fram"

 
Jönköpings fotbollsgala 2018
Visa alla artiklar

Jönköpings Fotbollsgala vill uppmärksamma den stora bredd och sociala betydelse som fotbollen har. Det gör man genom att instifta ett nytt pris: Årets initiativ.

Den 17 november är det dags för Jönköpings Fotbollsgala, som arrangeras av Jönköpings-Posten och FC Gruppen.

Årets initiativ är ett nytt pris för i år.

LÄS MER: Årets målvakt dam – de är nominerade

– Priset går till en förening, supporterklubb, organisation, privatperson eller ett företag som genom fotbollen har bidragit till att skapa gemenskap och delaktighet bland barn, unga och vuxna i Jönköpings kommun, säger Evelina Hjalmarsson, projektledare på FC Gruppen, och fortsätter:

– Föreningar, initiativ och ledare gör ovärderliga insatser för den lokala fotbollen, det vill vi lyfta fram och hylla. Vi hoppas också på att både nominerade och pristagaren kan inspirera andra. Det finns så många positiva krafter och det vill vi uppmärksamma i och med det nya priset.

Årets initiativ och Issa Iskanders minnespris: Nominera personer till Årets initiativ och till Issa Iskanders minnespris! Mejla ditt förslag till [email protected] och motivera.

Biljetter: Är du intresserad av att gå på galan? Biljetterna hittar du här!