Vissa klipp blir mer sedda än andra, och här kommer några av de tv-klipp som flest JP-läsare har kollat på under året som gått.

HV-supporterns guldjubel

HV-supportern Thomas Bergkvists lycka visste inga gränser när favoritlaget tog hem svenska mästerskapet i ishockey i våras. i avgörandets stund. Det fantastiska klippet hamnade på JP.se där massor av läsare kunde titta, skratta och förmodligen också känna igen sig… 

Nu städas skräpet upp på A6

Grävskopor på en tom och skräpig parkering – låter det intressant? Nej, vid en första anblick låter det kanske rentav tråkigt. Men det är ett av de tv-klipp som flest JP-läsare tittade på under 2017. Sett till sammanhanget är det inte lika märkligt att filmen blev sedd av så många – klippet filmades nämligen efter en vid A6 i påskas, där ett större sällskap hade börjat bråka. Bråket ledde till flera fall av misstänkt misshandel. Redan runt fem på påskdagen började det städas upp på A6-parkeringen efter lördagsnattens festande. Förutom massor av ölburkar och krossade flaskor stod det dessutom kvar ett flertal bilar.

Häng med in på nya A6

Inför nyöppningen av det renoverade A6 Center, sedermera Asecs, var förväntningarna höga och nyfikenheten stor. JP:s reporter Sara Bref och fotograf Janne Wrangberth kunde redan i juli av vad som komma skulle – något som många ville ta del av.

3D-modell visar nya väg 26/47

Entreprenören NCC:s 3D-modell av den nya väg 26/47 visar hur vägen ska bli när den är klar. och många JP-läsare var nyfikna på hur resultatet av arbetet som påbörjades i våras skulle bli.

Här tar guldhjältarna över intervjun: ”Det är helt underbart”

HV-spelaren Ted Brithén överraskade under guldfirandet och kapade helt JP-medarbetaren Janne Wrangberths reporterroll. på firarturen, till tittarnas förtjusning.