Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HFF:s glädjebesked: Lagkaptenen stannar

Husqvarna FF:s damlag har fått ett glädjande besked. Lagkaptenen och stjärnan Malin Andersson har bestämt sig för att fortsätta spela fotboll.

På Jönköpings Fotbollsgala i höstas blev hon framröstad som årets spelare på damsidan. Nu står det klart att Malin Andersson fortsätter sin karriär i HFF:s blårandiga tröja. Säsongen 2019 väntar spel i division 1.

Tanken var att Andersson skulle lägga skorna på hyllan efter avancemanget från division 2. Men nu har hon alltså tänkt om.

– Även om förra året var otroligt roligt, så tog det mycket på kroppen och huvudet. Jag behövde verkligen en paus för att hitta tillbaka och motivera mig igen, säger Malin Andersson till Husqvarna FF:s webbplats.

HFF:s tränare Pelle Jansson:

– Hon ger trygghet i vårt spel både med boll och utan boll. Hon pushar alla att ta sitt jobb. Både på och utanför planen.