Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

High Chaparral ställer in ridtävling

 
Coronaviruset 2020-2021
Visa alla artiklar

Ridtävlingen High Chaparral horse show ställs in. Det meddelade High Chaparral på valborgsmässoafton. – Det är naturligtvis väldigt tråkigt att vi i dag tvingas ställa in årets High Chaparral Horse Show, säger vd:n Mathias Bergendahl i ett pressmeddelande.

Ridtävlingen skulle ha ägt rum 25–28 juni i år, men i coronakrisens spår har nu alltså beslut tagits om att ställa in arrangemanget.

– Väldigt många besökare har sett fram emot den traditionsenliga ridtävlingen. Vi har väntat in i det sista med hoppet att det skulle kunna hållas, men i dag måste vi tyvärr meddela att evenemanget är inställt, säger Mathias Bergendahl i pressmeddelandet.

På sitt Instagramkonto skriver temaparken att gäster som bokat boende under vecka 26 kommer att kontaktas om avbokningar eller återbetalningar.

Planen är att High Chaparral ska öppna för säsongen den 21 maj, och detta arbetar man fortsatt mot, skriver man i pressmeddelandet. ”Med anledning av Folkhälsomyndighetens rådande restriktioner görs nu anpassningar för att kunna öppna parken på ett ansvarsfullt sätt och samtidigt förhindra smittspridning”, skriver parken.