Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hrgota utesluter flytt till Sverige

Tidigare Tord- och J-Södraspelaren Branimir Hrgota flyttar inte hem till Sverige. Det slår nu hans agent fast. – Han kommer inte till Sverige. Det finns erbjudanden från Tyskland och andra länder, säger hans agent Drazen Gilja till FotbollDirekt.se.

Branimir Hrgota har inte fått speciellt mycket speltid i sin klubb Eintracht Frankfurt. I februari kom uppgifter till den tyska tidningen Frankfurt Rundschau att bland annat IFK Göteborg var på jakt efter Hrgota.

– Jag kommenterar inga specifika klubbar, men jag kan säga att det är väldigt många lag som är intresserade av honom. Det är klubbar i första- och andradivisionen i Tyskland men även toppklubbar i Turkiet och Grekland, sa agenten Drazen Gilja till JP-sporten då.

Men nu verkar det inte finnas något intresse från svenska klubbar.

– Nej, det har inte varit något från Sverige. Han kommer inte till Sverige. Det finns erbjudanden från Tyskland och andra länder, men framför allt har han kontrakt ett år till och det respekterar vi. Först och främst så avvaktar vi till juli när försäsongen startar, säger Gilja till FotbollDirekt.se.