Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

IK Tord har fått en smakstart – tog andra raka segern

IK Tord har fått en smakstart på division 3-säsongen. Under påskhelgen tog laget andra raka segern. Tenhult spelade i samma serie oavgjort för andra matchen i rad.

IK Tord, med målet att ta klivet upp i tvåan den här säsongen, har under serieinledningen visat att det finns fog för den ambitionen.

Segern i premiären mot Vimmerby följdes i påskhelgen upp med ännu en trepoängare efter 2–1-seger borta mot Smedby, i en match där det mesta av värde hände i slutet av första halvlek.

Gustav Sahlin nickade in 0–1 efter en dryg halvtimme och Smedby kvitterade några minuter senare. Tord replikerade direkt och återtog ledningen genom Tobias Hjalmarsson, som gjorde det som skulle visa sig bli segermålet.

Tenhult kryssade i premiären och fick nöja sig med en poäng även mot Lindö i hemmapremiären på Kabevallen.

Adam Öksüz gav Tenhult ledningen tidigt i matchen men fick under några olycksminuter mitt i andra halvlek se gästerna vända på steken.

Hemmalaget jagade sedan kvitetring och fick utdelning i 89:e minuten då Yasin Abdulahi Abdulkadir fastställde slutresultatet till 2–2.