Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Imponerande lopp av JKK-kanotisten

Kanotklubbarna i Jönköping och Huskvarna fortsätter att göra bra ifrån sig under SM i Luleå. Paula Sackbrook och Melker Franke stack ut och svarade för fina insatser under tisdagen.

Paula Sackbrook, Jönköpings KK, gjorde ett imponerande lopp på 1000 meter när hon med god marginal paddlade hem en silvermedalj i D18. Tillsammans med Louise Sackbrook tog hon dessutom duons andra bronsmedalj på K2, denna gången på 500 meter.

Huskvarnas Emma Andersson var fyra på 1000 meter i D22-klassen.

Melker Franke, Huskvarna KK, fortsätter att leverera fina resultat i H14. I långloppet slutade han på andra plats efter en stark avslutning. Hugo Johansson och Melker Franke tog sin andra guldmedalj i K2 i samma klass. HKK-killarna låg lite efter i starten men plockade många placeringar i sista delen av loppet.

I samma lopp fick JKK en bronsmedalj genom Viktor Andersson och Victor Skagerö. Efter en spurtstrid med Stockholms Paddlarklubb blev det en delad tredjeplats då det var omöjligt att skilja besättningarna åt.