Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Eskdahl, vi kan inte komma och gå som vi vill!

JLT och nu Marcus Eskdahl verkar ha en övertro på att skolor och arbetsgivare tycker att det är okej att komma till skolan eller jobbet lite hipp som happ med hänvisning till att man ska åka senare eller tidigare bussturer. Inte ens den arbetsgivare som Marcus Eskdahl företräder har en verksamhet där vi anställda kan komma och gå som JLT vill.

Att välja andra transportmedel gör vi redan, oftast cykel men om man tvingas välja bilen så möts man av parkeringsavgifter upp mot 100 kronor för en dag. Våra skolungdomar som går i skola i Huskvarna och inte har körkort, hur ska de ta sig till skolan? Att man dessutom glesat ut turtätheten på bussar med tresiffriga linjenummer, exempelvis 112, och även tagit bort ledbussarna på dessa linjer men samtidigt tätat turtätheten på linje 1, 2 och 3 är ett hån!

Om nu JLT och andra vill att vi ska välja andra transportmedel får man möta upp med exempelvis billigare P-avgifter men också cykelvägar som är säkra att använda. Kanske dags att subventionera dubbdäck till stadens cyklister?

Genomtrött på alla utspel utan ansvar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel