Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra testade flera spelare

Flera spelare lämnar – och flera ska in. I veckan har J-Södra haft fem provspelare i träning.

J-Södra har som bekant meddelat att den meriterade trion Tom Siwe, Joakim Karlsson och Daryl Smylie inte får förlängda kontrakt. Sedan tidigare är det också klart att Tommy Thelin har spelat sin sista match.

Utöver dessa sitter följande spelare på utgående avtal: Oliver Eriksson Dorji, Erik Moberg, Igor Popanicic, Alex Petrovic, Sebastian Crona, Adam Gemheden, Liban Abdulahi, Jakob Orlov och Fredric Fendrich. Den sistnämnde har en klausul som gäller över 2020 men den är officiellt inte aktiverad ännu.

Assyriskas mittfältare Daniel Ljung har uppgetts vara klar för klubben, men ännu har J-Södra inte presenterat något nyförvärv till nästa säsong.

Klart är att superettanklubben sonderar terrängen.

”Klubben är i full gång med att forma nästa års trupp och ser över potentiella värvningar. Under måndagens och tisdagens träning så har A-laget haft en grupp provspelare på plats”, skriver J-Södra på sin Instagram.

Det rör sig om försvararen Kevin Rodeblad Lowe, Enköpings SK, mittfältaren Isac Rojas, Gefle IF, wingbacken Mamadouba Diaby, Assyriska FF, mittfältaren Alper Demirol, Brommapojkarna samt försvararen Erik Hedenquist, Utsiktens BK.

FOTNOT: JP-sporten har sökt J-Södras sportchef.