Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

J-Södra värvar – han är klar för klubben

På tisdagen meddelade J-Södra att klubben värvar en ny spelare med ett kontrakt på två år. – Förhoppningsvis kan jag bidra som poängspelare, säger nyförvärvet i ett pressmeddelande.

Under tisdagen meddelade J-Södra på sin hemsida att 21-årige Moustafa Zeidan, senast i IK Frej Täby, är klar för klubben.

Andreas Brännström berättar i ett pressmeddelande att det handlar om en passningsskicklig spelare med fin teknik och bra vänsterfot.

– Moustafa är fortfarande ung och vår förhoppning är att han ska ta nästa steg här och framför allt få ut sina kvalitéer i form av mål och assist.

Den 21-årige spelaren är fostrad i Högaborgs BK och har ett förflutet som ungdomsproffs i Birmingham-klubben Aston Villa. Han har även spelat i Helsingborgs IF.

– Jag är otroligt glad över att ha signat med klubben. Jag är en spelare som har bra teknik och vill ha mycket boll. Förhoppningsvis kan jag bidra som poängspelare, säger spelaren själv.