Ni minns vad som hände i somras?

Enligt uppgifter till JP-sporten hade ytterbacken redan sagt hejdå till sina lagkamrater i Jönköping och enligt sajten Nya Blåvitt var klubbarna överens om en övergångssumma på ungefär fyra miljoner kronor. Men övergången sprack i sista stund.

– Jag var inställd på en flytt och man kan nog inte komma så mycket närmare en övergång än vad jag var, har han tidigare berättat för DT.se.

Jallow förblev en J-Södraspelare, bet ihop och var väldigt nära att bärga en allsvensk kvalplats med sin klubb.

Efter den tunga avslutningen mot BP i söndags ville han inte säga något om framtiden.

– Jag lever i nuet och nu ska jag först och främst träffa lagkompisarna i morgon och försöka bearbeta det här. Jag har ett år kvar på kontraktet med Södra och det är det jag utgår ifrån, sa Jallow till JP-sporten efter säsongens sista match.

Nu inleds spekulationerna igen. Kommer ytterspringaren stanna i klubben? Efter sin senaste säsong med åtta mål och fyra assist känner han sig redo för större uppdrag. Det säger han i en intervju med Fotbollskanalen som publicerades under onsdagen:

Jag har en bra dialog med både Andreas Jankevics och Andreas Brännström. Vi vet var vi har varandra. Kommer det en lösning som är bra för båda parterna så kommer det nog att bli en affär, säger han och berättar om sina egna tankar:

– Jag känner väl att det är dags för mig att ta nästa steg i karriären. Jag tycker att jag är för bra för att spela i superettan. Samtidigt så är nästa steg väldigt viktigt för mig. Jag måste välja i lugn och ro.

21-åringen har inte en specifik destination i sikte. Istället är han öppen för förslag, berättar han i intervjun.

Vi får se. Jag är öppen för både allsvenskan och utlandet.

Relaterat till artikeln