Turerna kring Alexander Jallow och IFK Göteborg har varit många de senaste dagarna. Men trots att 21-åringen enligt uppgifter befunnit sig i Göteborg och dessutom sagt hejdå till sina lagkamrater i J-Södra så blev det aldrig någon övergång.

Under onsdagen, efter att transferfönstret bommat igen, uttalade sig J-Södras sportchef Andreas Jankevics.

– Hur långt ifrån eller nära en övergång har varit kan vi inte alltid kommentera, då det alltid är fler parter inblandade och vad som gör att en affär till slut inte blir av är inte alltid glasklart. Blir det ingen affär är inte alla inblandade parter överens, det är fakta, sa Jankevics till JP-sporten.

Vidare ville sportchefen inte kommentera om Jallow befunnit sig i Göteborg för att skriva på ett kontrakt.

På onsdagen gjorde IFK Göteborg dock en miss som visar att en övergång var väldigt nära. Då syntes en artikel med rubriken "Jallow klar för IFK Göteborg" på klubbens hemsida. Detta rapporterar Göteborgs-Posten som uppger att artikeln, med publiceringsdatum den 8 augusti, snabbt togs bort från hemsidan när misstaget upptäckts.

– Det har blivit ett pinsamt fel i maskineriet på något sätt. Man förbereder om i fall att saker blir klara. Sedan är det är inget att sticka under stol med att det var nära med en övergång, säger IFK Göteborgs sportchef Kennet Andersson till GP.

Relaterat till artikeln