Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JIK spikar ledarstaben: "Känns jättebra"

Jönköpings IK har spikat sin ledarstab inför kommande säsong. I ett pressmeddelande meddelar klubben att Joakim Nordén tar klivet från föreningens division 1-lag till en roll som assisterande tränare i herrlaget.

Sedan tidigare är det klart att Mickael Fredriksson blir Jönköpings IK:s nya huvudtränare och att han får med sig Karl Pontén som assisterande tränare.

Nu står det klart att ledarstaben förstärks ytterligare. Detta då Joakim Nordén blir assisterande tränare. Detta efter att de senaste åren haft huvudansvaret för JIK:s lag i division 1.

– Det känns jättebra att få vara en del av den nya ledarstaben för herrlaget. Att få fortsätta jobba med många spelare jag har haft under en lång tid i division 1 och utveckla dem vidare och hela laget mot att bli ett slutspelslag känns inspirerande. När jag fick frågan fanns det inget att tveka på. Tillsammans med Fredriksson och Pontén är jag övertygad om att vi kommer ta nästa steg för att nå ett SM-slutspel i vår, säger Nordén i ett pressmeddelande.

– Joakim är uppskattad av alla våra unga talanger och har slussat talanger upp i herrlaget under flera år. Joakim är en kunnig tränare/ledare som har utvecklats positivt under flera år och som kommer bidra på ett positivt sätt till hela gruppen, säger Christian Lindahl från klubbens sportgrupp i en kommentar.