Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JIK-tränaren hoppas att laget lärde sig en läxa

Skillingaryd var spelplatsen när JIK:s damer tog emot Warberg i en träningsmatch och det var gästerna som var starkast och vann med 8–5.

JIK-tränaren Johan Ivarsson var rätt nöjd efter den första träningsmatchen mot Lockerud i fredags (seger 3–2) men den andra lämnade en hel del övrigt att önska.

– Nej, vi var inte riktigt med i dag. Det var inte så att Warberg spelade ut oss men de ville mer och spelade tuffare. Det är försäsong och man rullar runt på många spelare och då kan det bli så här. Jag tror att vi slår dem i serien, säger Ivarsson, men höjer samtidigt ett varningens finger.

– Jag hoppas att vi lär oss något av det här och att vi inte tror att vi är världsmästare bara för att vi gick till slutspel i våras. Så bra är vi inte så att vi bara kan gå ut och städa av lag. Vi måste fortfarande göra jobbet.

Felicia Glad som blev tremålsskytt i fredags satt på läktaren den här eftermiddagen och lämnade över målskyttet till Elin Rejgård 2, Moa Schönning, Moa Jakobsson och Micaela Lundmark.