Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jönköping får ny jaktmässa

Den 3 till 4 maj öppnar en helt ny mässa i Jönköping. I nya Hulukvarn arena samlas allt inom jakt, fiske, skytte, hund och fritid under samma tak.

– Jaktia Game Fair kommer garanterat bli två fullspäckade dagar av nyheter, inspiration, aktiviteter och upplevelser, säger Cristian Larsson, vd på Jaktia Jönköping.

Cristian har tidigare erfarenheter av att arrangera jaktmässor. Han har bland annat varit med och startat Swedish Game Fair på Tullgarns slott utanför Trosa, en av de största jaktmässorna i Norden.

Mässan blir en mötesplats för jakt- och fritidsintresserade som vill ta del av vad branschens bästa leverantörer erbjuder. Där finns det bland annat möjlighet att lyssna på föreläsningar och testa på skytte.

– Det känns utmärkt! Intresset är stort för jakt, så det känns naturligt att starta en ny, stor jaktarena där det blir mycket mer än bara jakt, säger Cristian Larsson.

Hulukvarn arena är norra Europas största inomhusarena för jakt, skytte, hund, fiske och fritid. Totalt är anläggningen drygt 7 000 kvadratmeter fördelat på stor butik, skjutbanor, hundträningshall och restaurang.