Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JP-sporten bevakar HV71 i Tyskland

Mellan onsdag och söndag är JP-sportens Carl Ljungquist på plats i Tyskland och bevakar HV71:s träningsläger. – Det ska bli riktigt kul att få upp hockeypulsen igen, säger han.

På träningslägret i tyska Mannheim blir det tätt matchande. HV71 spelar tre träningsmatcher och har träningar däremellan.

På onsdagskvällen ställs HV71 mot det regerande tyska mästarlaget Adler Mannheim. På fredag är det sedan dags för HV71 att möta tjeckiska Sparta Prag i den tyska staden Heilbronn och på lördagen återvänder HV till Mannheim för match mot schweiziska Genève-Servette.

– Jag var i Mannheim för två år sedan och bevakade HV71 i CHL. Då hade HV det väldigt svettigt mot det tyska laget och det ska bli intressant att se hur HV står sig mot europeiskt motstånd den här gången, säger Carl Ljungquist och tillägger:

– Den här upplagan av HV71 känns spännande, men det finns fortfarande en del frågetecken som kanske kan rätas ut under de här matcherna.

Under träningslägret kommer vi att bevaka laget på och utanför isen. Vår förhoppning är också att vi ska göra flera livesändningar som publiceras på JP.se och i appen Jönköpings-Posten.