Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

JP-sporten punktmarkerar J-Södra i Spanien

 
J-Södra i Spanien 2020
Visa alla artiklar

Kommande vecka laddar J-Södra upp i spanska Calella inför superettasäsongen. På plats i Spanien kommer också Magnus Sundvall och Robert Eriksson att finnas för att bevaka laget för Jönköpings-Postens och Jnytts räkning. – Intressant är ett ord jag gärna använder för att beskriva J-Södra inför den här säsongen, säger Sundvall.

Varför ska man åka ända till Spanien för att bevaka J-Södras träningsläger?

– För att J-Södra är ett lag som många är intresserade av och i år är det extra spännande eftersom det är många trotjänare som har slutat och många nya spelare i laget. Det är så klart intressant att se hur J-Södra bygger laget under försäsongen, säger Sundvall.

För tredje året i rad har J-Södra förlagt sitt träningsläger till just Spanien och i år är det den lilla kuststaden Calella, en timmes bilresa norr om Barcelona, som står som värd.

Vad kan man som JP- och Jnytt-läsare förvänta sig att få för rapporter?

– Vi kommer att ha stort fokus på rörlig bild och förhoppningsvis ska vi livesända en match – om det nu blir så att J-Södra ska spela en match, det är inte riktigt klart än, säger fotograf Eriksson.

– Sedan blir det de dagliga rapporterna i artikelform, livebilder och vi ska även ha en livechatt igång under hela lägret. Där får man som läsare väldigt gärna vara med och bidra med frågor och funderingar, uppmanar Sundvall.

Försäsongen har knappt börjat men vad kan man förvänta sig av J-Södra i år?

– Intressant är ett ord jag gärna använder för att beskriva J-Södra inför den här säsongen, säger Sundvall.

Mellan tisdag och lördag kommande vecka kommer JP-sportens team att rapportera allt som är värt att veta från J-Södras träningsläger.