Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han tar över Mullsjö – leder laget redan på söndag

Mullsjö AIS har gjort klart med en tillfällig tränarlösning. Andreas Elf återvänder och kommer, tillsammans med Tobias Utterberg, att leda laget i söndagens match mot Warberg.

På fredagen stod det klart att Mullsjö AIS gick skilda vägar med tränartrion Ulf Hallstensson, David Gillek och Lisa Eskils. Ett intensivt arbete påbörjades för att få till en tillfällig tränarlösning till söndagens match borta mot Warberg. Nu är en tränare på plats och det är ett välbekant ansikte som kommer att leda laget i helgen.

Andreas Elf, som efter tre säsonger som huvudtränare för Mullsjö tackade för sig så sent som i våras, återvänder till tränarbänken.

– Andreas visar stort hjärta som ställer upp på detta trots väldigt snabba ryck, samtidigt är det verkligen ingen dussinlösning, säger sportchefen Jesper Axell i ett pressmeddelande.

Andreas Elf själv säger så här:

– Förutsättningarna för detta och anledningen till varför jag slutade har egentligen inte ändrats. Tajmingen är därför inte optimal. Samtidigt, jag har ett alldeles för stort MAIS-hjärta för att säga nej när frågan kom. Det är lite så med MAIS, när det blåser bygger vissa vindskydd, Mullsjö AIS bygger väderkvarnar.

Vid sin sida kommer Elf att ha den tidigare Mullsjöspelaren Tobias Utterberg.