På onsdagskvällen sändes säsongens sista "Bonde söker fru" i TV4. Programledaren Linda Lindorff gjorde då återbesök hos bönderna för att se hur det hade gått med kärleken sedan programserien spelades in i somras.

För nötbonden Dennis Andersson visade det sig att det inte alls hade gått bra. hur han till slut valde Annie Håkansson i stället för Liselotte Jonsson. Men det hade varit ett svårt beslut för Dennis och redan i förra veckan uttryckte Annie Håkansson att hon tyckte att det var problematiskt att det slutliga valet hade inneburit en sådan beslutsångest.

Parets semesterresa till franska rivieran blev inte alls så behaglig som de hade hoppats på och vid hemkomsten till Sverige var deras förhållande över.

Vi har inte pratat eller träffats sedan vi skiljdes på tågstationen efter resan. Det var väl lite snopet, säger Dennis Andersson i programmet.

Han och Annie Håkansson har därefter bara hörts sporadiskt med varandra på sms. Liselotte Jonsson har han träffat några gånger efter programmet, men även de har valt att inte fortsätta träffas.

När vardagen kom i kapp oss så stämde våra liv inte riktigt överens, säger Dennis Andersson.

I programmet berättar han att han nog borde ha valt Liselotte i stället för Annie och att det då kunde ha slutat annorlunda. Dennis Andersson säger ändå att han inte ångrar sin medverkan i "Bonde söker fru".

Jag är fortfarande singel så nu får man hålla ögonen öppna. Det är bara att ta nya tag och gå vidare i livet.