Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då arrangeras Jönköping Horse Show 2020

2020 kommer den femte upplagan av succéevenemanget Jönköping Horse Show att arrangeras. Den stora ridsportfesten kommer, liksom i fjol, att hållas under höstlovet.

Det är i ett pressmeddelande arrangören berättar att 2020 års upplaga av Jönköping Horse Show ska arrangeras från den 28 oktober till den 1 november.

– 2019 års tävlingar blev ett riktigt avstamp för evenemanget. Tävlingarna har år för år blivit bättre men förra året blev något alldeles extra när de hölls under höstlovet. Det var dessutom första gången som vi arrangerade tävlingarna i egen regi, vilket känts super inför vår fortsatta satsning, säger Lisen Bratt Fredricson, som ligger bakom evenemanget tillsammans med Sylve Söderstrand och Jana Wannius.

Evenemanget har sedan starten arrangerats på Elmia. Upplägget med två hallar för tävling och mässa blir oförändrat inför årets tävlingar.

– Vi kommer arrangera mässa och tävling under fem dagar precis som tidigare år, tidsprogrammet kommer vara fullmatat med hopp och dressyrklasser, show och andra roliga aktiviteter som gör Jönköping Horse Show till ett måste på ”hästlovet”, säger Lisen Bratt Fredricson.