Tidigare i veckan kom uppgifter om att Mullsjö gjort klart med JIK:s store talang och genombrottsman Gustav Johansson.

19-åringen gjorde 38 poäng på 31 matcher och var ett av Jönköpings IK:s stora utropstecken. På lördagen bekräftades övergången till Mullsjö.

– En stor talang som tagit klivet under denna säsong. En irrationell spelare med fina handleder som skapar mycket på en egen hand, säger Daniel Unoson i Mullsjös sportgrupp i ett pressmeddelande.

Varför valet föll på Mullsjö beror på att Johansson trivs i Jönköping samtidigt som han vill slåss om SM-guldet.

– Varje gång jag varit ute i Nyhem har det varit proffsigt och det är en helt fantastisk publik. Det är få förunnat att spela inför en sån publik och det ser jag fram emot. Det har varit ett av huvudskälen till att det blev Mullsjö. Vi ska vinna guld, det finns inget annat, säger Gustav Johansson i ett pressmeddelande.

Johansson kom till Jönköping från Västervik för fyra år sedan, när han började på innebandygymnasiet.

– Jag har utvecklats mycket och ser fram emot att bidra i Mullsjös spel, säger Johansson som gillar att driva på och vara kreativ i anfallsspelet.

– Jag vill sätta mina lagkamrater i bra lägen och har en bra spelförståelse. Gillar att spela i högt tempo, har hyfsad teknik och helt okej avslut, säger Gustav Johansson när han ska beskriva sig själv som innebandyspelare.