Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konstnärens genomskinliga stövlar är hittade

Stockholmskonstnären Björn Bergenheims genomskinliga stövlar, som tidningen rapporterade om, är hittade i Vaggeryd och ska i detta nu befinna sig hos polisen.

En Vaggerydsbo såg den misstänkta påsen och skrev om det på Facebook. Efter förmedlad kontakt med Björn visade sig det dock att Vaggerydsbon inte hade själva Ikea-påsen med stövlarna, utan endast sett den.

Björn fick däremot istället napp när han ringde polisen – det verkar nämligen som en okänd har person har lämnat in Ikea-påsen på polisstationen i Jönköping. Nu återstår endast att ordna ny klädtransport ner till festivalen Borderland i Danmark – helst med någon som kommer ihåg att stänga sidoluckan på bilen.

– Det känns jätteskönt. Har skramlat ihop lite kläder, det har lånats till höger och vänster, men nu börjar det bli lite svettigt. Ska bli skönt att få gå i egna kläder, säger Björn Bergenheim.