Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krock och mopedolycka i Jönköping

En bil körde in i en annan parkerad bil i Jönköping på fredagseftermiddagen. Polisen meddelar att det kan vara så att sjukdomsfall ligger bakom händelsen. Under eftermiddagen inträffade också en olycka med en moped i Jönköping.

Händelsen inträffade på Ravinenvägen bakom Citygross. En av bilarna ska ha kört in i en bil framför, som stod parkerad. Den ena av de två fordonen hamnade illa till och fick bärgas för att inte hamna i ravinen, uppger polisen.

Enligt de första uppgifterna från platsen skadades ingen i krocken. Men en person fördes ändå till sjukhus. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. ”Eventuellt kan olyckan ha orsakats av ett sjukdomsfall”, skriver polisen på sin hemsida.

Tidigare under eftermiddagen inträffade en mopedolycka vid Bäckadalsgymnasiet. En moped, varpå en förare och en passagerare färdades, körde in i en vägbom, meddelar polisen. Båda de drabbade är i 15-årsåldern.

Passageraren ska ha fått skador i ansiktet och fick åka till sjukhus. Polisen misstänker inget brott.