Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna greps misstänkt för stöld

En person såg en kvinna inne i sin trädgård på Ljungarum på torsdagen. Efter att ha fattat misstankar om något skumt så kontaktades polisen. – Hon försökte springa ifrån oss men vi hann ikapp och fick gripa henne med handfängsel, berättar polisens Björn Öberg.

Det var på torsdagen som en person tittade ut och såg en kvinna i sin trädgård på Ljungarum. Personen tyckte att det var något som kändes skumt och ringde därför till polisen vid 15.40-tiden.

– Hon hade grejer som hon bar på som inringaren trodde var stöldgods. Det var bland annat en skruvdragare och en resväska, säger Björn Öberg, presstalesperson vid polisregion öst.

Polisen åkte till platsen men när kvinnan fick syn på polisen så försökte hon springa iväg.

– Vi sprang efter och hann ikapp henne och fick gripa henne med handfängsel. Det gör man inte om det inte behövs, men hon visade tydligt att hon ville springa därifrån och inte göra vad hon blev tillsagd, förklarar Björn Öberg.

Kvinnan är i 30-årsåldern och är nu misstänkt för stöld genom inbrott.