Den 1 november offentliggjorde Mullsjö AIS att klubben gick skilda vägar med tränartrion Ulf Hallstensson, David Gillek och Lisa Eskils. Nu har huvudtränaren Hallstensson gjort klart med en ny klubb. SportExpressen skriver att Kais Mora, ett stabilt topplag i damernas SSL, framöver kommer att ledas av 54-åringen.

– Det känns jättebra. Min motivation finns fortfarande där, och jag hade ju förmånen att vara i Mora under en kort och intensiv period i våras. Jag trivdes jättebra med spelare och ledning, säger Ulf Hallstensson, som tränade Mora under slutet av förra säsongen, till SportExpressen.

Ett av skälen till att Hallstensson lämnade Mullsjö ska ha varit hans familjesituation. Den kommer att vara enklare då han nu ska basa över Kais Mora.

– Det geografiska läget är betydligt bättre här. Jag är närmare familjen och min gamle far. Det är bara sju, åtta mil till honom härifrån. Det känns tryggare på alla sätt och vis. Händer det något kan jag vara där på bara 40-45 minuter, säger Ulf Hallstensson till SportExpressen.

Relaterat till artikeln