Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera olyckor i kommunen

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En lastbil kolliderade med en bil i Göteborgsbacken vid 16-tiden. Lite senare skedde ytterligare en krock på 195:an i höjd med Tokeryd.

Det första larmet kom strax före klockan 16 på onsdagseftermiddagen och gällde en krock i Göteborgsbacken i riktning mot Jönköping i höjd med Övrabo, 500 meter efter Hedenstorpsrondellen.

Ingen hade skadats i olyckan på riksväg 40 och inget fordon behövde bärgas.

– Detta var inget ärende för räddningstjänsten eller ambulans, utan det är polisen som har tagit över arbetet på platsen, sa räddningstjänstens ledningsoperatör 20 minuter efter olyckan.

– Det verkar ha varit en lindrig krock och båda fordonen har ställt sig i en parkeringsficka och störde inte trafiken, sa Björn Öberg, polisens presstalesperson vid region Öst.

En halvtimme senare skedde ytterligare en krock och denna gång på länsväg 195 i höjd med Tokeryds herrgård.

Enligt räddningstjänstens pressmeddelande var det tre som drabbades i krocken med två fordon. Men ingen skadades och ingen behövde föras till sjukhus.

Båda bilarna bärgades från platsen.