Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Flera olyckor på moddiga vägar i länet

 
Blåljus
Visa alla artiklar

En lastbil körde delvis ned i diket vid Tahevägen mot Taberg vid 15-tiden. Lite tidigare hade en person till sjukhus efter en olycka söder om Tenhult. Därefter följde flera olyckor under tisdagskvällen. En person fick föras till sjukhus efter att ha kört in i ett träd vid Vissmålen i Huskvarna.

Larmet om lastbilsolyckan på länsväg 151, Tahevägen, kom vid 15.13

– Det var en lastbil som hade gått ned med dragbilen i diket, medan släpet stod kvar på vägen. Det var viss påverkan på trafiken eftersom fordonet delvis står i vägen. Kanske måste man stänga av under bärgningen, säger larmoperatören från SOS Alarm.

Ingen person hade skadats.

Lite tidigare vid 15-tiden skedde en trafikolycka på länsväg 826 mot Fintorp ute på landsbygden söder om Tenhult.

Räddningstjänsten informerar vid 15.40 att det var en bilist som hade hamnat på sidan i diket. Personen fick hjälpas ut ur bilen och fördes till sjukhus med ambulans. Den skadade personen klagade på smärta men var vaken och talbar, enligt polisen på platsen.

Det var mindre trafikstörningar på platsen under räddningsarbetet, informerade räddningstjänsten i ett pressmeddelande.

En bilist körde in i en mur på Sturegatan/Smedjegata i Skillingaryd vid 16-tiden. Det uppgav SOS Alarm.

– Ingen har skadats men bilen måste bärgas, uppgav larmoperatören vid SOS Alarm.

Strax efter 20-tiden på tisdagskvällen skedde en trafikolycka på länsväg 942 vid Vissmålen i Huskvarna. En personbil hade av okänd anledning kört in i ett träd. En person drabbades i olyckan och fick föras till sjukhus. Bilen behövde bärgas från platsen och det var mindra trafikstörningar på platsen innan bärgningen var klar.