Ni förlorade mot Skellefteå i en match där jag tycker ni var ineffektiva, vad säger du om matchen?

– Jag hatar egentligen att säga det, men jag tycker prestationen var bra och att vi skapar tillräckligt för att ta både två och tre poäng. Det kommer ner på individuell nivå, men det positiva är att vi kommer till bra lägen och sätter enormt bra tryck. De gör mål i spel fem mot fyra som avgör matchen och vi hade inte den skärpan, samtidigt som vi gör en bra prestation. Det vill vi bibehålla, men samtidigt vässa till avsluten när vi kommer till lägen.

Går det att vässa på det under träningar, när det är tätt mellan matcherna?

– Jag tror att det går att sätta fingret på det litegrann. En sådan här träning gör vi efter att ha kommit hem sent. Men jag tror på att trycka in det i ryggmärgen. Även om du som tränare inte är helt nöjd och tycker att det varit lite slarv, så går det att jobba in. Mot Skellefteå hade vi bra spelvändningar och bra struktur i anfallszon, det vill vi bibehålla. Vi hade 15 avslut i ”heta zonen” och mot Örebro, när vi vann, hade vi två.

Ni har vunnit en och förlorat två matcher mot Djurgården den här säsongen. Två av dem har avgjorts i förlängning. Vad tror du det blir för match den här gången?

– Det blir en jättetuff och tight match. Det är otroligt jämnt i tabellen och man vill ha med sig poäng för att sätta sig i en bra position inför avslutningen och samtidigt få in en bra känsla. Det är ett starkt lag som har haft lite vind i seglen, det kommer bli en tuff match igen.

Hur är läget i laget inför matchen mot Djurgården, vilka spelare är inte tillgängliga för spel?

– Det är samma läge som inför matchen mot Skellefteå. Alexander Bergström, Christian Sandberg, Nils Andersson och Eric Martinsson är inte med. Johannes Kinnvall tränade inte idag, men är med imorgon.