Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Litteraturpodden längtar till semestern – vad läser du helst i sommar?

 
Smålands litteraturpodd
Visa alla artiklar

I Smålands Litteraturpodds tolfte avsnitt blir det ett tipsmaraton! Vad läser vi helst på semestern – och var är mest bekvämt att läsa? Studion gästas av Hall Medias ansvarige utgivare Marie Johansson Flyckt, som tillsammans med programledarna Sophia Magasanik och Emilia Söelund drömmer sig bort till en hängmatta och en riktigt god pocketbok.

Ett mord på stranden, eller romans i hängmattan? Ska man nyttja semestern till att bli starkare, smartare, snabbare och en bättre partner/chef/yogi/förälder? En sak är säker – pocketboken som format är precis så lätt och smidig som man önskar att resten av semestern också ska vara.

I Litteraturpoddens tolfte avsnitt ger vi oss därför i kast med förlagens pocketsläpp inför sommaren! Deckare, feelgood, romanser, klassiska romaner och böcker om personlig utveckling – ingen genre går säker från recensioner och tipsande.

Vi tipsar även om var vi helst läser, för den ultimata sommarläsningsupplevelsen! Var läser du helst? Rösta i omröstningen nedan!

Smålands Litteraturpodd görs av Jönköpings-Postens kulturredaktör Emilia Söelund samt Hall Medias biträdande livechef och sociala medieansvarig Sophia Magasanik. Gäst i studion är Marie Johansson Flyckt, ansvarig utgivare för Hall Media.