Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Corona stänger Junedalsskolan – vi sände presskonferensen från skolan

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Personal på Junedalsskolan har smittats av det nya coronaviruset. Därför kommer skolan att bedriva distansundervisning under kommande vecka. Följ presskonferensen på Junedalsskolan här med start 10.00.

Under söndagen fick vårdnadshavare till barn på Junedalsskolan i Jönköping beskedet att personal på skolan var smittad av det nya coronaviruset och att undervisningen kommer att bedrivas på distans under vecka 14 med start i dag, måndag 30 mars.

Jönköpings kommun har bjudit in till en presskonferens klockan 10.00 under måndagsförmiddagen. Skolans rektor Irena Hanzek, Ylva Millback, chef för grundskolan i Jönköpings kommun, och skolläkaren Jenny Lorefors kommer att delta på presskonferensen. Läs tidningens intervju med rektor Irena Hanzek här.

Tidningen sänder live från presskonferensen och du kan följa den i spelaren ovan. Efteråt kommer du att kunna se reprisen i samma artikel.

Tidningen besökte Junedalsskolan i mitten av mars för att rapportera om hur skolan har påverkats av coronakrisen. Då hade skolan högre frånvaro än vanligt, både från elever och lärare. Läs reportaget här: