Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mais-kaptenen Kasper Hedlund prisas för sin attityd

Mullsjö AIS Kasper Hedlund är ett föredöme för svensk innebandy. Det menar juryn som har utsett Mais-kaptenen till Årets fair play-spelare på herrsidan.

Sedan 2017 har Pantamera i samarbete med Svensk Innebandyns domarorganisation delat ut fair play-priser till spelare och ledare som ”genom sitt agerande är ett föredöme för svensk innebandy. Det innebär att han/hon på ett tydligt sätt medverkar till rent spel och ett positivt innebandyklimat före, under och efter match.”

Årets fair play-spelare på herrsidan är Mullsjös lagkapten Kasper Hedlund med motiveringen: ”Kasper är en profilspelare med stark vinnarattityd som sköter sin kaptensroll på ett förebildligt sätt. Hans attityd mot lagkamrater, motståndare och domare genomsyras av respekt i både med- och motgång. Kasper är ett föredöme för många och en fantastisk representant för sporten innebandy. Detta sammantaget gör honom till ett naturligt val som vinnare av årets Fair Play-pris.”

Årets Fair Play-spelare på damsidan blev Sara Wilhelmsson, IBK Dalen och ledarpriserna på dam- respektive herrsidan tilldelas Per Tjusberg, Pixbo Wallenstam och förre JIK-tränaren Niklas Pålsson, FC Helsingborg.

Vinnarna tilldelas sina utmärkelser under SM-finalbanketten 27 april och får förutom ära och diplom även 5000 kronor av Pantamera till ungdomsverksamheten i sin förening. Detta i syfte att fortsätta arbetet att fostra framtida förebilder.