Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mares bokade till Huskvarna Folkets Park

De har inte ens släppt sitt debutalbum men redan slagit publikrekord på Gröna Lunds lilla scen, till våren kommer hypade Mares till Huskvarna Folkets Park för en konsert.

Uppsalabandet Mares blev en Spotifysensation för ett par år sedan med debutsingeln ”Allt du gör och att du finns” som ledde till både guld- och platinaskivor och i skrivande stund över 16 miljoner strömningar.

Sedan dess har de släppt sin första ep ”Rock'n'Roll will never die” och spelat för över 5000 på lilla scenen på Gröna Lund. I vår kommer deras debutskiva och i samband med den ger de sig ut på en turné. 5 april kommer de till Huskvarna Folkets Park.

- Vi har aldrig i våra liv varit så redo på att åka ut på turné som nu. Efter att ha spenderat varje ljus timme i en mörk studio så kan vi inte tänka oss något bättre än att få komma ut och spela den bästa musiken vi hittills har skrivit. Överlev vintern så ses vi i vår, säger bandet i ett pressmeddelande.