Mats Tidstrand efterträder Christina Björklund som kommer att stanna kvar februari månad i en överlämningsfas. Hallpressen består i dag av ett drygt tiotal papperstidningar, nyhetssajter och digitala tidningar i Småland och Västergötland, däribland Jönköpings-Posten, Värnamo Nyheter och Smålandstidningarna på Höglandet.

Mats Tidstrand är född och uppvuxen i Kristianstad och började en säljarbana i Eniro där han stannade i 20 år, de sista åren som försäljningsmarknadschef i Stockholm.

Men jag pendlade från Jönköping där jag bott sedan 1991 och kom via Lokalmedia in i Hallpressen där jag arbetat sedan 2012. Och nu väntar en spännande utmaning. Vi har väl utarbetade planer som vi kommer att jobba vidare med, både digitalt och print, säger Mats Tidstrand som tillträder sin nya tjänst omgående.

När han inte är på jobbet ägnar Mats Tidstrand mycket tid till idrott och familjen.

Jag är stor supporter av både HV71 och J-Södra men för egen del blir det mest löpning för det allmänna välbefinnandet.

”Vi ser fram emot att arbeta ihop med Mats och önskar honom och alla hans medarbetare lycka till med den fortsatta utvecklingen av verksamheten. Vi kommer fortsatt behöva ha stort fokus på kvalitet, genomförandekraft och lönsamhet”, skriver Hallpressens styrelse i ett uttalande.

Vem som eftertråder på chefsposten Företagsmarknad är inte klart.