Många händelser har engagerat läsarna under året på JP.se.

Den stora sopbranden i Vaggeryd bröt ut sent på eftermiddagen den 15 september. JRAB:s platschef Ulf Abrahamsson var bedrövad.

I mitten av juli larmades miljö- och byggförvaltningen i kommunen och kunde konstatera att - ofarligt, men många valde ändå andra badstränder.

Den 23 december och vännens insamling till deras dotter, som bland annat lider av en svårbehandlad epilepsi.

I februari var det Oscarsgala och svenska Alicia Vikander knep en statyett, Här växte nämligen hennes mamma Maria Fahl upp med föräldrar och syskon. Alicias mormor var till exempel lärare på Hjortsjöskolan.

I oktober sänktes Fågelforsdammen, nära Götaströms golfklubb, och Den ena efter den andra bilen kunde bärgas för vidare transport till en bildemontering.

I november stod det klart att Migrationsverket skrivit på avtal med ägarna till den före detta stuganläggningen Hapimag och med rum för maximalt 426 boende.

I mitten av juni var det istället busstrafiken som engagerade

Under året har även polis och räddningstjänst ryckt ut på allehanda uppdrag. I mitten av juli handlade det till exempel om med misshandel.

Den 1 december hade SMHI utfärdat en klass 1-varning för ishalka, men En man i 50-årsåldern och en man i 20-årsåldern avled av sina skador efter att kört in i vägens mitträcke och klämts fast.