Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mia Skäringers show till Kinnarps Arena

TV-stjärnan Mia Skäringer ger sig snart ut på turnén ”Avig Maria - No more fucks to give” med start i Örebro. Den har sålt så bra att extra turnéstopp har lagts till. Ett av dem är i Jönköping.

Mia Skäringers stjärna har börjat lysa allt mer. Något som försäljningen till hennes kommande turné ”Avig Maria - No more fucks to give” är ett bevis på. Höstens föreställningar är i stort sett slutsåld och nu släpper komikern 16 nya stopp under 2019. 9 mars kommer hon till Jönköping och Kinnarps Arena.

– Ja, va ska jag säga. Jag är så lycklig att få säga allt jag säger i min föreställning under en hel turnésväng till. Jag väntade så länge på att kunna formulera mig och att hitta orden så det tåls verkligen att sägas igen och igen, hälsar Mia i ett pressmeddelande.

Mia Skäringer beskriver ”Avig Maria - No more fucks to give” som en hyllning till kvinnan och föreställningen är regisserad av Helena Bergström.