Annons
Vidare till jp.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missing people fortsätter sökandet för fjärde dagen

Artikel 14 av 18
Försvunna Nathalie i Eksjö
Visa alla artiklar

Missing People fortsätter sitt sökande efter försvunna Nathalie idag, torsdag. För fjärde dagen stöttar man polisen i deras ansträngningar att hitta den saknade Eksjökvinnan. Polisen har kallat till pressträff klockan 16.00 på torsdagen för att ge ny information om försvinnandet. I kallelsen står det också att Nathalie fortfarande är försvunnen.

– Polisen vill ha fortsatt hjälp. Vi har fått nya sökområden. Idag, torsdag, kör vi igång 10.00 och vi hoppas på så många frivilliga som möjligt, säger Tranåsbon Bo Lundin i Missing People.

Ett 70-tal personer från hela Höglandet deltog i Missing Peoples sökinsats under onsdagen, trots ett lynnigt vinterväder med kyla och väta var uthålligheten stor bland deltagarna i skallgångskedjorna.

– Det går alldeles utmärkt att ansluta till samlingen vid Eksjö polishus idag även om man inte deltagit tidigare i sökinsatsen, betonar Bo Lundin.

För att få delta i skallgången efter Nathalie krävs att man fyllt 18 år. Nån föranmälan behövs inte. All information får man på plats vid sökorganisationens ledningscentral intill polishuset.

Tänk på att ha bra kläder och skor. Gärna lager på lager för att hålla värmen. Och ta med dricka och frukt, choklad, kex eller liknande för att kunna äta något under skallgången.

Polisens huvudtes

På torsdagsmorgonen berättade Åsa Willsund, presstalesperson vid polisregion öst, att polisen har sökt med samma intensitet under onsdagsnatten.

– Vi har haft flera styrkor igång som fortsatt att söka. Både hundpatruller och vanliga patruller, säger hon och fortsätter:

– Vi tror att det rör sig om ett frivilligt försvinnande. Det är vår huvudtes, även om misstankarna kring brott inte är helt borta, säger hon.

På torsdagseftermiddagen meddelade polisen att de kallar till pressträff på polishuset i Eksjö för att ge ny information om försvinnandet. Nathalie är fortfarande försvunnen.